In Borne werd het 3-2 in sets voor de thuisploeg.

Drie punten
Peelpush kon in sporthal De Veste de volleybalsters van Apollo 8 in de eerste set lang volgen en kwam zelfs met 9-10 voor. Apollo 8 sloeg na 15-15 een gaatje van drie punten dat de vrouwen van coach Johan Leenders niet meer konden dichten. De vrouwen uit Overijssel wonnen de set met 25-22.

Setwinst
De tweede set was voor de volleybalsters uit Meijel van groot belang. Verlies zou uitschakeling betekenen in de strijd om de landstitel. Peelpush begon voortvarend en sloeg een gat van tien punten (6-16). Apollo verkleinde het verschil tot 18-23, maar dat kon de vrouwen uit Meijel niet van setwinst afhouden: 18-25.

Gemak
Ook in de derde set gaf Peelpush flink partij. Het team kwam met 5-8 voor, maar Apollo 8 vocht terug, kwam met 17-15 voor en won de set met 25-20. Voor Peelpush stond met het verlies van deze set niets meer op het spel en Apollo 8 leek met gemak in vier sets de wedstrijd te gaan beslissen.

Karakter
Toch bleef Peelpush strijden om in ieder geval de wedstrijd in Borne winnend af te sluiten. Peelpush kwam met 7-3 achter, verkleinde de achterstand tot 10-8, waarna de thuisploeg weer uitliep naar 21-12. Het einde van de wedstrijd leek dichtbij, maar Peelpush dichtte het gat, won de set met 24-26 en dwong daarmee een beslissende vijfde set af.

Vijfde set
Daarin nam Apollo 8 snel afstand van de Limburgse vrouwen. Met 15-6 ging de overwinning naar de thuisploeg, dat zich plaatst voor de halve eindstrijd om de landstitel.